Auto drzac magnetni FORCELL CARBON H-CT325

Forcell Carbon H-CT325 magnetni držač za automobil sa montažom ventilacione rešetke je dodatak koji garantuje bezbedno korišćenje telefona tokom vožnje automobila. Zahvaljujući rotirajućoj glavi bez ruku, možete pričvrstiti uređaje različitih veličina, uključujući pametni telefon ili navigaciju, a šest izuzetno jakih magneta će ih držati na mestu. Izuzetna stabilnost neće vas izneveriti čak ni tokom dinamične vožnje.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Forcell Carbon ručka je kreirana za sve vozače, bez obzira na vozačko iskustvo. Rotirajuća glava bez ruku će vam omogućiti da koristite različite uređaje bez brige da će, na primer, utičnica za punjenje ili priključak za slušalice biti pokriveni. Šest ugrađenih magneta garantuju jaku, stabilnu montažu i minimiziraju rizik od odvajanja telefona ili navigacije od glave. Važno je da ne morate da brinete ako vaša oprema nije kompatibilna sa ovom vrstom magnetne površine – koristite jednu od ploča uključenih u set. Možete ga montirati na kućište telefona ili ga staviti u kućište.

Bezbednost na najvišem nivou

Zahvaljujući svojoj maloj veličini, Forcell Carbon ručka savršeno se uklapa u unutrašnjost svakog automobila. Postavljen na ventilacioni otvor, ne ograničava vidljivost, a takođe obezbeđuje punu slobodu kretanja i lakoću korišćenja opreme tokom vožnje. Ovaj mali dodatak vam daje garanciju sigurnosti i udobnosti.