Auto punjac FORCELL CARBON CC50-2A36W USB QC 3.0 18W X 2 (total 36W) crni

FORCELL CC50-2A punjač za automobile opremljen je dvostrukim USB portom, zahvaljujući kojem vam omogućava da uključite i punite do dva uređaja istovremeno. Odličan je izbor za vlasnike više uređaja i porodice.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Forcell je evropski brend GSM dodataka koji se fokusira na stil i udobnost, zbog čega su njegovi proizvodi savršen izbor za ljude koji cene visok kvalitet i bezvremenski dizajn.

Izuzetno funkcionalan auto punjač iz serije FORCELL CARBON. Opremljen sa dvostrukim USB portom za punjenje. Podržava KC 3.0 protokol brzog punjenja. Ima višestepeni sigurnosni sistem.

Svaki od portova podržava brzo punjenje. Koristeći bilo koji USB ulaz, možete puniti svoje uređaje snagom do 18W, koristeći funkciju Quick Charge 3.0. Tako možete značajno smanjiti vreme punjenja svojih uređaja u pokretu na minimum.

Napunite skoro sve uređaje! Koristeći odgovarajuće kablove, naš punjač će napuniti skoro svaki telefon: Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, Vivo, Oppo, itd.

Dodatak ima ugrađen sistem zaštite: od kratkog spoja, od prevelike struje, od prenapona, od pregrevanja. Na taj način štiti povezane uređaje i obezbeđuje bezbednu upotrebu.