Bluetooth slusalice FORCELL F-Audio clear sound

Osnovna karakteristika Forcell Clear Sound-a je ANC (Aktivno poništavanje buke) tehnologija, koja efikasno smanjuje okolnu buku i omogućava vam da se fokusirate na važne razgovore ili muziku bez ometanja. Ovo rešenje je idealno za one koji rade u bučnim sredinama ili često putuju. Pored toga, slušalice — zahvaljujući velikoj bateriji — nude vreme reprodukcije od približno 6–8 sati i do 4 sata za pozive. To znači da korisnici mogu uživati u izražajnom zvuku bez čestog punjenja.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Forcell F-Audio Clear Sound TVS slušalice su sinonim za inovaciju u zvuku. Napredne funkcije garantuju izuzetan kvalitet zvuka, udobnost i pouzdanost.

Upravljanje dodirom na slušalicama vam omogućava da lako kontrolišete muziku i pozive, kao i da aktivirate ANC funkciju bez potrebe da posežete za telefonom. Ovo rešenje je savršeno za one koji cene brzinu i praktičnost korišćenja. Štaviše, slušalice su pogodne za bežično punjenje, tako da ne morate imati odgovarajući kabl da biste dopunili energiju u kućištu. 3 LED indikatora pokazuju nivo punjenja.

Specifikacija:
Bluetooth verzija: V5.3
Vreme razgovora: 4 sata
Vreme pripravnosti: 140 dana
Vreme punjenja: 1,5 sata
Kapacitet baterije za slušalice: 40 mAh
Napon punjenja: DC 5V
Opseg prenosa: 10–15 m
Vreme reprodukcije muzike: 6-8 sati
Frekvencijski odziv: 20–20000 Hz
Kapacitet baterije kućišta za punjenje: 320 mAh
Aktivno poništavanje buke (ANC): da
Kabl: USB-C