FORCELL 3u1 15W Qi indukcioni punjač Sail Mag Charger podržava punjenje sa MagSafe crnim

Sail Mag 3-u-1 magnetni bežični punjač bezbedno i brzo puni tri uređaja istovremeno. Kompatibilan sa Apple proizvodima: iPhone, Apple Vatch, AirPods. Podržava MagSafe tehnologiju punjenja i Qi standard bežičnog punjenja.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Jedan punjač umesto nekoliko

Punjač vam omogućava da punite tri uređaja istovremeno. Samo postavite svoje uređaje na pravo mesto i punjenje će početi odmah. Sail Mag je budućnost punjenja, zahvaljujući njemu ne morate imati nekoliko punjača i možete zaboraviti na zapetljane kablove.

Secure

Punjač automatski prepoznaje i bira odgovarajući napon za napajani uređaj, bezbedan je. Ima zaštitni sistem koji štiti od prenapona, pregrevanja, prekomernog punjenja, kratkog spoja. Noge od filca štite napajanje od pomeranja i štite površinu na kojoj stoje od ogrebotina.

Elegantan i kompaktan

Sail Mag impresionira ne samo svojom funkcionalnošću, već i minimalističkim, modernim dizajnom, koji podseća na jedro. Mat crna čini ga elegantnim dodatkom svakom stolu. Takođe ne zauzima puno prostora.

Kako da postignem najbolje rezultate punjenja kada koristim punjač Sail Mag?

Za brzo i bezbedno punjenje tri uređaja istovremeno, koristite adapter za napajanje snage 25 W ili više i kabl za brzo punjenje. Ako koristite pogrešan adapter za napajanje i kabl, punjač neće puniti telefon u brzom režimu ili neće puniti 3 uređaja istovremeno.