Futrola FORCELL F-PROTECT RFID Blocker Book

Zaštitite svoj telefon i privatne informacije uz elegantnu futrolu RFID Blocker Book brenda Forcell, koja kombinuje sofisticirani dizajn sa vrhunskom sigurnošću. Sa praktičnim slotovima za kartice i ekološki prihvatljivim materijalima, ova futrola pruža ne samo zaštitu, već i stilski dodatak vašem svakodnevnom životu. Uživajte u sigurnosti i eleganciji uz RFID Blocker Book – savršen izbor za moderne korisnike koji traže vrhunski kvalitet i funkcionalnost.

Kategorija:

Forcell je evropski brend GSM dodataka koji se fokusira na stil i udobnost korišćenja, zbog čega su njegovi proizvodi idealan izbor za ljude koji cene visok kvalitet i vremenski neograničen dizajn.

Elegantna futrola RFID Blocker Book brenda Forcell opremljena RFID blokadom (Radio-Frequency Identification) pruža zaštitu kako za telefon tako i za podatke. Proizvod je napravljen od materijala koji štiti od krađe privatnih informacija, čuvajući kartice za plaćanje, identifikacione kartice ili druge vrste dokumenata od neovlašćenog čitanja podataka.

Dodatno, RFID Blocker Book ima praktične otvore za kartice i magnetno zatvaranje.

Zaštita telefona i podataka RFID blokada štiti od čitanja podataka koji se obavljaju pomoću specijalnih čitača korišćenih za krađu podataka. Za povećanje sigurnosti telefona, korišćeno je čvrsto magnetno zatvaranje i dodatna zaštita ekrana – povišen okvir oko ekrana.

Mesto za kartice i dokumenta RFID Blocker Book je univerzalna futrola koja će takođe poslužiti kao novčanik. Unutra se nalaze 3 praktična slota za kartice i džep za dokumenta.

Klasičan mat dizajn Pažnju privlači i klasičan dizajn i suptilan uzorak. Futrola dobija na eleganciji zahvaljujući mat tonu i univerzalnoj crnoj boji.

Pažljiva izrada i ekološki materijali Izrađena od ekoloških materijala, uključujući TPU i PU, futrola ima pažljivu izradu i šavove sa strane koji predstavljaju dodatno ojačanje čvrsto napravljene futrole.

TV stand funkcija Perforacija na savijanju omogućava da se RFID Blocker Book postavi u TV stand poziciju, što je udobno postolje koje olakšava gledanje filmova.

Specifikacija: Materijal: TPU i PU Boja: Crna