Power Bank FORCELL F-Energy F10K1 10000 mAh kompatibilan sa Apple Watch

F-Energi F10k1 power bank je odličan izvor napajanja koji će ispuniti vaša najveća očekivanja. Zahvaljujući naprednim funkcijama i kapacitetu od 10.000 mAh, puniće vašu omiljenu dodatnu opremu bez nepotrebnih ograničenja.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Punite nekoliko uređaja istovremeno
Power Bank nudi dva USB-C porta, jedan USB-A port i mogućnost punjenja pametnog sata. Sada možete istovremeno da napajate svoj pametni telefon, tablet i drugu opremu.

Dizajnirano za Apple Watch® (20× sa jednim punjenjem)
Jedna od jedinstvenih karakteristika ove power banke je mogućnost punjenja Apple Watch® satova do 20 puta jednim punjenjem. Sada ne morate da brinete o nedostatku energije u vašem omiljenom dodatku.

Brzo punjenje iPhone® od 0 do 50% za 30 minuta
F-Energi F10k1 power bank je opremljen funkcijom brzog punjenja, zahvaljujući kojoj možete napuniti svoj iPhone® od 0 do 50% za samo 30 minuta. Ovo je savršeno rešenje za ljude kojima je potrebno brzo povećanje energije za kratko vreme. Podržava standarde brzog punjenja za brzo punjenje i isporuku energije.

USB-C na Lightning® kabl
Komplet uključuje USB-C na Lightning® kabl, koji obezbeđuje praktično i brzo punjenje power banke.

Udobna podrška
F-Energi F10k1 ima inovativan dizajn sa postoljem, koji omogućava praktično korišćenje uređaja tokom punjenja. Sada možete da uživate u filmovima, muzici ili poslu bez brige o držanju uređaja u ruci.

Bezbednost
Power Bank ima 5-stepeni sistem zaštite: od pregrevanja, od prekomerne struje, od kratkog spoja, od prepunjavanja i od prenapona.