Auto drzac FORCELL CARBON H-CT322 magnetni

Da li želite da osigurate da je vaše putovanje sa navigacijom ili telefonom udobno i bezbedno? Pogledajte magnetni držač telefona u automobilu za kontrolnu tablu!

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Bezbedno korišćenje automobilske navigacije
Vožnja sa navigacijom ili korišćenje telefona tokom vožnje su naša svakodnevica, ali vredi se pobrinuti da svaka ruta bude što bezbednija. Držač telefona će držati sve potrebne podatke o ruti na vidiku, možete kontrolisati muziku ili odgovarati na pozive, a obe ruke će počivati na volanu.

Korišćenje našeg magnetnog držača je neverovatno jednostavno. Sve što treba da uradite je da ga montirate na kontrolnu tablu, a zatim stavite telefon na držač. 6 snažnih ugrađenih magneta stabilizuju pametni telefon i drže ga u jednom položaju, čak i tokom dinamične vožnje. Ako vaša oprema nije kompatibilna sa ovom vrstom magnetne površine, koristite dve ploče uključene u komplet.

Zgodan i jednostavan dizajn koji prija oku
Minimalistički dizajn će funkcionisati u svakom enterijeru – klasičnom, modernom ili sportskom, a delikatan detalj u vidu motiva strukture karbonskih vlakana daće mu jedinstven izraz. Rotirajuća glava vam omogućava da postavite ručicu vertikalno ili horizontalno, a dodatna kopča za kabl na zadnjoj strani ručke pomoći će vam da kokpit bude uredan.