Auto drzac FORCELL OVAL 27 crni

Držač za automobil na dugoj ruci idealan za veće automobile? Ovaj model ima fleksibilnu, ali stabilnu ruku od 27 cm, tako da možete prilagoditi ručku svojim potrebama.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Koristite kako želite
Dobro podešavanje visine i udaljenosti držača telefona će vam omogućiti da povećate udobnost vožnje. Ovalni držač telefona možete da pričvrstite na vetrobran, kokpit i rešetku za usis vazduha, a njegova 27 cm duga ruka se može podesiti prema vašim individualnim željama. Snažna usisna čaša sa posebnim mehanizmom za pričvršćivanje je dizajnirana da stabilno drži svaki model telefona, čak i na krivudavom ili neravnom putu. Držač takođe ima jake stezaljke prekrivene penom za zaštitu vašeg uređaja od ogrebotina.

Ergonomsko podešavanje
Ruke u ovoj ručki se automatski protežu nakon pritiska na bočno dugme. Njihov raspon omogućava postavljanje uređaja dimenzija od 38 mm do 107 mm širine. Okretna montaža držača omogućava vam da postavite navigaciju, tahograf ili telefon vertikalno ili horizontalno. Ako više volite da pričvrstite ručku ispod vidnog polja, to ćete učiniti bez problema zahvaljujući stabilnoj kopči koju ćete koristiti za pričvršćivanje ručke na ventilacionu rešetku.