Auto drzac FORCELL CARBON H-CT327 magnetni

Otkrijte bezbedan i praktičan način za navigaciju tokom vožnje pomoću našeg magnetnog držača. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i snažnoj usisnoj čaši, možete bezbedno da postavite svoj telefon na vetrobran ili kontrolnu tablu i da imate lak pristup navigaciji dok zadržite punu koncentraciju na putu.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Magnetni, siguran zahvat
Dugo putovanje za vikend ili kratka ruta po gradu zahtevaju da upotreba telefona bude što bezbednija i udobnija. Zato će vam trebati snažan i stabilan magnetni držač za automobil koji će držati vaš uređaj tačno tamo gde želite. Šest jakih magneta će stabilizovati telefon čak i na najvećim neravninama i neravninama. Međutim, zglobna glava i višestepeno podešavanje dužine ruke će prilagoditi položaj telefona vašim željama.

Svestranost i stil
Možete da prilagodite magnetni držač svom telefonu, čak i ako nema magnetne elemente na kućištu. Samo koristite jednu od dve magnetne ploče uključene u komplet. Zahvaljujući snažnoj usisnoj čaši sa gelom, koja dodatno ima klip za usisavanje vazduha, možete stabilno montirati držač na vetrobran ili kokpit. Dobro izbalansirana ruka sa zglobom i jednostavan, minimalistički dizajn sa motivom karbonske strukture učiniće da ručka izgleda dobro u svakom enterijeru.