Auto drzac FORCELL HS1 sa bezicnim punjenjem

Forcell HS1 auto držač je moderna alternativa standardnim dodacima ovog tipa. Ima funkciju induktivnog punjenja, senzor pokreta i dva terminala, zahvaljujući kojima se može montirati na ventilacionu rešetku u automobilu, šoferšajbnu ili glatku površinu instrument table. U kompletu je i kabl od jednog metra sa USB-C konektorom, kao i tri adaptera koji omogućavaju induktivno punjenje telefona koji fabrički ne podržavaju ovu tehnologiju punjenja baterije.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Na dohvat ruke

Pričvršćivanje telefona na držač automobila nikada nije bilo tako jednostavno! Ugrađeni infracrveni senzor detektuje kretanje čak i sa udaljenosti od 20 cm, pa je dovoljno približiti ruku kako bi se ruke raširile i omogućile da ubacite ili izvadite uređaj. Ovo ne samo da vam daje slobodu da rukujete ručkom jednom rukom, već i garantuje punu sigurnost, jer će druga ruka ostati na volanu.

Bežično punjenje

Ako imate problem sa stalno zamršenim žicama i vaš telefon se vrlo brzo prazni, vreme je da razmislite o indukcionoj tehnologiji! Ceo proces je jednostavan – samo stavite telefon u držač i bežično punjenje će početi automatski. Važno je da ne morate da brinete ako vaš telefon to ne podržava – samo koristite tri priložena adaptera da povežete svoj pametni telefon sa držačem i obezbedite mu induktivno napajanje. U zavisnosti od modela uređaja, možete puniti do 15 V, što će vam omogućiti da veoma brzo dopunite energiju. U oba slučaja, ne zaboravite da osigurate da HS1 ima stalan pristup napajanju. Za ovo će vam trebati priloženi USB-C kabl od 100 cm.

Jedna ručka, mnogo mogućnosti

Svaki vozač ima individualne preferencije u vezi sa podešavanjem ručke u automobilu, na primer, na visini očiju ili pri ruci. Moderan Forcell držač sa mnogo opcija montaže odgovara svim potrebama. Podesiva šipka će vam omogućiti da postavite držač na prozoru ili glatkoj površini kontrolne table. Međutim, ako želite smanjiti moguće probleme sa vidljivošću i time povećati sigurnost, odvojite ruku od držača, a zatim je instalirajte na ventilacionu rešetku. Bez obzira na način pričvršćivanja, možete biti sigurni da će uređaj ostati na svom mestu i neće se oštetiti čak i na neravnim putevima.