Auto drzac FORCELL CARBON HT1

Snažan i stabilan držač za auto telefon je nešto što će vam biti od koristi prilikom vožnje po gradu i na dugoj međugradskoj relaciji!

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Jaka i stabilna ručka
Posebno dizajnirana usisna čaša sa klipom za usisavanje vazduha, kao i dodatni sloj jakog lepka na dnu usisne čaše, čine da držač ostane čvrsto na mestu. Silikonski jezičci na bočnim stranama štite telefon od ispadanja i štite kućište od ogrebotina. Zahvaljujući ovakvim rešenjima, možete biti sigurni da će telefon ostati na istom mestu, bez obzira na neravni ili neravni put.

Udoban kroj i lep dizajn
Držač telefona je kompatibilan sa većinom telefona čija je dijagonala ekrana između 3” i 6”. Širok opseg podešavanja od 360 stepeni omogućava vam da postavite telefon vertikalno ili horizontalno. Postolje koje drži telefon ima posebno dizajniran slot, zahvaljujući kome možete lako da povežete kabl za punjenje uređaja. Držač možete pričvrstiti na vetrobran ili na glatku površinu komandne table. Minimalistički dizajn, crna boja i prestižna šara strukture od karbonskih vlakana čine da se držač automobila uklapa u sportski, moderan i klasičan enterijer.