Auto drzac sa bezicnim punjenjem HS4 15W

Forcell HS4 držač za automobil montiran na ventilacionu rešetku je dizajniran za uređaje koji podržavaju bežično punjenje, uključujući najnovije sklopive Samsung telefone iz Z Flip i Fold serije. Omogućava vam da ih punite snagom do 15 W. Rotirajuća glava i ruke koje se automatski izvlače sa dugmetom olakšavaju postavljanje pametnih telefona.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Zahvaljujući Forcell držaču, uvek ćete imati svoj telefon pri ruci tokom svakog putovanja. Montirajte uređaj vertikalno ili horizontalno zahvaljujući rotirajućoj glavi za 360° i automatskim izvlačećim rukama (pritiskom na dugme). Snažne stege i donji oslonci će zadržati pametni telefon u stabilnom položaju čak i tokom dinamične vožnje automobila.

Različite opcije podešavanja olakšavaju prilagođavanje držača vašim potrebama, što će biti korisno kada jedan automobil deli nekoliko vozača. Forcell držač je pogodan za standardne pametne telefone i za one najnovije Samsung Z Fold i Flip serije. Štaviše, montira se na ventilacionu rešetku, minimizirajući probleme sa vidljivošću i time povećavajući bezbednost tokom vožnje. Istovremeno, podržava bežično punjenje sa maksimalnom snagom od 15 W.