FORCELL F-GRIP selfie stick tripod S70M (remote control)

Upoznajte Forcell F-GRIP S70M – savršen spoj funkcionalnosti i stila za sve ljubitelje putovanja i kreiranja sadržaja. Sa izuzetno dugom ručicom od 70 cm i stabilnim tripodom, ovaj selfie štap omogućava kreiranje atraktivnih fotografija i videa bilo gde i bilo kada. Profesionalni alat koji pruža širok opseg primene, savršen za avanturiste i influensere koji traže vrhunski kvalitet i praktičnost.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Profesionalni selfie štap brenda Forcell sa tripod funkcijom. Izuzetno duga ručica od 70 cm omogućava atraktivno fotografisanje i snimanje video materijala, čineći ga savršenim gedžetom za putnike i influensere.

Duža ručica – više mogućnosti! Selfie štap se ističe među ostalim proizvodima na tržištu po izuzetno dugom opsegu ručice – od 30 do čak 70 cm! Ovo omogućava hvatanje više ljudi na slici i znatno veći opseg pozadine nego što je to moguće sa standardnim proizvodima ovog tipa.

Široka primena zahvaljujući tripodu. Iskoristite stabilan tripod kako biste kreirali slike iz daljine, snimali video zapise, prenosili uživo ili učestvovali u vebinarama. Selfie štap dolazi sa izdvojenim Bluetooth daljinskim upravljačem koji omogućava daljinsko okidanje fotoaparata – dovoljno je upariti daljinski sa telefonom i uživati u slobodi fotografisanja. Noge tripod-a su stabilne i udobne za razvlačenje. Na dnu su obložene protivkliznom gumom kako bi se minimalizirao rizik od pada.

Prilagođeno vašim potrebama. Glava selfie štapa ima punu rotaciju od 360 stepeni. Možete rotirati telefon vertikalno i horizontalno kako biste dobili najbolji ugao i perspektivu. Opseg zatvaračkih ramena je dovoljno širok da u njega može stati skoro svaki pametni telefon dostupan na tržištu. Selfie štap je udoban za korišćenje i lako se sklapa. Možete ga smestiti u ranac ili torbu i poneti sa sobom svuda. Takođe ga možete nositi u ručnom prtljagu.

Profesionalni alat za putnike i influensere. Jeste li profesionalni kreator? Zahvaljujući ugrađenom adapteru možete proširiti mogućnosti svog selfie štapa dodavanjem dodatne kamere, poput GoPro-a. Time ćete postići još bolji kvalitet fotografija i video zapisa koji će privući dodatnu publiku na vaše kanale. Selfie štap je takođe odličan za fotografisanje koje zahteva dugotrajno osvetljenje – uključujući fotografije koje se snimaju noću.

Specifikacija:

Model: Forcell F-GRIP S70M
Veličina nakon sklapanja: 30,5 cm
Veličina nakon razvlačenja: 70 cm
Težina: 154 g
Opseg zatvaračkih ramena: 56–90 cm
Materijal: ABS + Aluminijum
Bluetooth: 5.1
Opseg Bluetooth-a: 10 m
Frekvencija: 2402.0–2480.0 MHz
Centralna frekvencija: 2441.00 MHz
Baterija: CR1632 120 mAh / 3 V