FORCELL F-GRIP selfie stick tripod S150XL (remote controle)

Upoznajte Forcell F-GRIP S150XL – revolucionarni selfie štap koji spaja stil, udobnost i profesionalne performanse. Sa izuzetno dugom ručicom od 150 cm i stabilnim tripodom, ovaj gedžet je savršen izbor za putnike, influensere i sve ljubitelje visokokvalitetnih fotografija i videa. Uz punu rotaciju glave, Bluetooth daljinski upravljač i mogućnost dodavanja dodatnih elemenata poput lampe ili mikrofona, Forcell S150XL je neizostavni pratilac za svaku avanturu.

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Profesionalni selfie štap brenda Forcell sa tripod funkcijom. Izuzetno dugačka ručica od 150 cm omogućava atraktivno fotografisanje i snimanje videa, što ga čini odličnim gedžetom za putnike i influensere.

Duža ručica – više mogućnosti!

Selfie štap se ističe među drugim proizvodima na tržištu izuzetno dugom dužinom ručice – od 30 do čak 150 cm! Zahvaljujući tome, možete uhvatiti više ljudi na fotografiji i znatno veći opseg pozadine nego što je to moguće sa standardnim proizvodima ovog tipa.

Široka primena zahvaljujući tripodu

Iskoristite stabilni tripod kako biste kreirali fotografije iz udaljenosti, snimali video zapise, prenosili uživo ili učestvovali na webinarima. Zahvaljujući dugom produžetku, moguće je kreirati materijale i u stojećem položaju, što je posebno važno kada su u pitanju poslovni nastupi ili prezentacije.

Selfie štap ima izdvojeni Bluetooth daljinski upravljač, koji omogućava daljinsko okidanje fotoaparata – dovoljno je upariti daljinski sa telefonom i uživati u slobodi fotografisanja. Daljinski upravljač se napaja izmenjivom baterijom sa dugim vekom trajanja, tako da vam nije potrebno dodatno punjenje daljinskog upravljača.

Noge tripod-a su stabilne i udobne za razvlačenje. Na dnu su obložene protivkliznom gumom kako bi se minimalizirao rizik od pada.

Prilagođeno vašim potrebama

Glava selfie štapa ima punu rotaciju od 360 stepeni. Možete rotirati telefon vertikalno i horizontalno kako biste dobili najbolji ugao i perspektivu. Opseg zatvaračkih ramena je dovoljno širok da u njega može stati skoro svaki pametni telefon dostupan na tržištu.

Selfie štap je udoban za korišćenje i lako se sklapa. Možete ga smestiti u ranac ili torbu i poneti sa sobom svuda. Takođe ga možete nositi u ručnom prtljagu.

Profesionalni alat za putnike i influensere

Da li ste profesionalni kreator? Zahvaljujući hladnom stopalu, možete proširiti mogućnosti svog selfie štapa dodavanjem dodatne lampe ili mikrofona. Time ćete postići još bolji kvalitet fotografija i video zapisa koji će privući dodatnu publiku na vaše kanale. Selfie štap je takođe odličan za fotografisanje koje zahteva dugotrajno osvetljenje – uključujući fotografije koje se snimaju noću.

Tehnički podaci:

Model: Forcell F-GRIP S150XL
Veličina nakon sklapanja: 30,5 cm
Veličina nakon razvlačenja: 150 cm
Težina: 382 g
Opseg zatvaračkih ramena: 60–95 cm
Materijal: ABS+PC+Aluminijum
Bluetooth: 5.1
Opseg Bluetooth-a: 10 m
Frekvencija: 2402.0-2480.0 MHz
Centralna frekvencija: 2441.00 MHz
Baterija: CR1632 120 mAh/3 V