Futrola flip LUNA BOOK GOLD – Više boja

Elegantna futrola sa metalnom ivicom pruža vrhunsku zaštitu i ističe moderni dizajn vašeg telefona. Sa mekim unutrašnjim slojem od prevrnute kože i praktičnom džepom, ova futrola je savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Kategorija:

Elegantna futrola sa metalnom ivicom za dodatnu zaštitu telefona. Interesantna tekstura i prijatni materijal čine ovu futrolu stilskim dodatkom koji ističe moderni dizajn uređaja.

Unutar futrole obložene su mekanim materijalom od prevrnute kože. Takođe, držač za telefon je obložen istim materijalom, što osigurava zaštitu uređaja sa obe strane od oštećenja. Držač je napravljen od elastičnog silikona i ima funkcionalne izreze.

Aluminijumska ivica duž ivica ojačava futrolu i još bolje štiti uređaj. Kombinacija metala i posebnog materijala stvara jedinstvenu i modernu kompoziciju, koja daje uređaju elegantan izgled.

Futrola takođe ima maleni džep u koji mogu stati putni dokumenti ili novčanice. Futrola se može sklopiti u postolje koje olakšava gledanje filmova ili slika. Snažan magnet omogućava lako zatvaranje i otvaranje futrole, kao i sprečava slučajno otvaranje.