Narukvica za sat F-DESIGN FS01 za Samsung Watch 20mm – Više boja

Forcell F-Design kaiš je savršen dodatak vašem Samsung satu širine montaže od 20 mm, pružajući izuzetnu udobnost i stil. Izrađen od visokokvalitetnog ekološkog silikona i dostupan u nekoliko boja, ovaj kaiš je idealan izbor za sve prilike, od sportskih do elegantnih.

 

 

 

Kategorija:

Forcell F-Design kaiš je napravljen za Samsung satove sa širinom montaže od 20 mm. Napravljen od visokokvalitetnog ekološkog silikona, izdržljiv je i fleksibilan i osigurava udobnost nošenja tokom čitavog dana. Univerzalni, klasični dizajn i dostupnost u nekoliko boja čine da se savršeno uklapa uz različite stilove.

Visokokvalitetni silikon
Kaiš koristi kožu i ekološki prijateljski silikon, otporan na spoljne faktore poput vode i znoja. Štaviše, karakteriše ga dugotrajna fleksibilnost i izdržljivost. Zahvaljujući tome, svakodnevna upotreba je potpuno udobna i bezbedna.

Kompatibilan sa Samsung Watch-om
Forcell F-Design kaiš se ističe ne samo svojim klasičnim dizajnom, već i univerzalnošću. Može se nositi sa bilo kojim Samsung Watch-om sa širinom montaže od 20 mm. Štaviše, pogodan je za svaki garderober, od sportskog do elegantnog.

Specifikacija:
Model: FS01
Materijal: silikon
Kompatibilnost: Samsung Watch 20 mm