Narukvica za sat F-DESIGN FX5 – Više boja

Forcell F-Design kaiš za Xiaomi Mi Band 8 pruža izdržljivost i udobnost zahvaljujući visokokvalitetnom poliesterskom vlaknu. Sa modernim dizajnom i širokim spektrom boja, ovaj kaiš se savršeno uklapa uz različite stilove korisnika, od sportskih do elegantnih. Uz mogućnost podešavanja dužine i čeličnu kopču, ovo je praktičan i atraktivan dodatak za sve ljubitelje pametnih narukvica.

 

 

 

Kategorija:

Forcell F-Design kaiš je kreiran za Xiaomi Mi Band 8. Napravljen od visokokvalitetnih poliesterskih vlakana, izdržljiv je i fleksibilan, pružajući udobnost tokom celog dana. Moderan dizajn i dostupnost u nekoliko boja čine ga savršenim dodatkom za različite stilove.

Visokokvalitetna poliesterska vlakna
Elastična poliesterska vlakna korišćena su za proizvodnju kaiša, što čini svakodnevnu upotrebu potpuno udobnom. Materijal je bez prekida tkan, što garantuje izdržljivost. Dužinu kaiša možete podesiti prema veličini zgloba uz pomoć čelične kopče.

Kompatibilan sa Xiaomi Mi Band 8
Forcell F-Design kaiš se ističe svojim šarenim, modernim dizajnom. Pogodan je za svaki stil, od sportskog do elegantnog, tako da će svaki korisnik modernog pametnog narukvice moći da upotpuni svoj stil uz upadljiv dodatak.

Specifikacija:
Model: FX5
Materijal: silikon
Kompatibilnost: Xiaomi Mi Band 8
Boje: plavo-bela, crna, tamno teget, miks boja, sedam boja, zelena