Auto drzac FORCELL OVAL 17

Da li tražite čvrsti držač za automobilski telefon originalnog oblika? Ovalni model sa fleksibilnom rukom, dužine 17 cm, koji se može savijati i prilagođavati vašim potrebama, što je posebno pogodna opcija za vozače većih automobila, sigurno će vas zanimati!

GARANCIJA NA PROIZVOD: 24 Meseca

Kategorija:

Pogodnost i stabilna montaža
U zavisnosti od toga da li više volite da montirate držač telefona više ili niže, možete izabrati da ga montirate na vetrobransko staklo, kokpit ili na ventilacionu rešetku. Jaku usisnu čašu možete montirati posebnom polugom koja pomaže usisavanju vazduha sa površine usisne čaše i još bolje postaviti držač na glatku površinu. Zahvaljujući tome, ručka ostaje čvrsto na jednom mestu, čak i na neravnom ili krivudavom putu.

Efikasna regulacija
Držač telefona se otvara sam nakon pritiska na bočno dugme. Na krakovima držača se nalaze uređaji širine od 40 mm do 100 mm. Zadnja strana uređaja i bočne strane su podstavljene debelim slojem meke pene, koja čvrsto drži telefon na jednom mestu i štiti telefon od ogrebotina. Držač za telefon je ovalan i dobro dizajniran, tako da se uklapa u svaki enterijer automobila.